Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Διάβολοι στις ανατροπές



Οι διάβολοι της Γιουνάιντεν έδειξαν για άλλη μια φορά πως όταν μένουν πίσω στο σκορ ξυπνούν και ξεκινούν την αντεπίθεση τους..Κάτι αντίστοιχο έγινε και στον αγώνα με την ΚΠΡ(3-1).
Η ανανεωμένη ΚΠΡ μπορεί να ανανεώθηκε με την πρόσληψη του Χάρι Ρέντναπ(ο νέος τεχνικός βρισκόταν στις εξέδρες του «Ολντ Τράφορντ») ,ωστόσο παρότι προηγήθηκε με 1-0,η Γιουνάιντεντ ξύπνησε και πετυχαίνοντας τρία γκολ ανέτρεψε το σκορ και πήρε την νίκη.Από την μία μεριά πλέον η ΚΠΡ παράμενει στον πάτο στης βαθμολογίας και από την άλλη η Γιουνάιντεντ που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας περιμένει να δει τι θα γίνει στο αυριανό ντέρμπι μεταξύ Τσέλσι και της συμπολίτισσας Σίτυ.
Στο πρώτο ημίχρονο το έλεγχο τον είχε η Γιουνάιντεντ δημιουργώντας καλές συνθήκες για γκολ μένοντας ωστόσο μόνο στις φάσεις.Το πρώτο ημίχρονο να δώσει παρα πολλά με κάποια σουτ του Φαν Πέρσι άουτ και οι Εβρά και Ρούνεϊ που νικήθηκαν από τον Ζούλιο Σέζαρ αμφότεροι.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πιο δυνατά από το πρώτο με την ΚΠΡ να σκοράρει στο 52ο λεπτό.Ο Μακί μετά την ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα της Γιουνάιντεντ έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.Η ΚΠΡ μετά το γκολ δεν περιορίστηκε σε αμυντικό ρόλο και στο 56' δημιούργησε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Τάαραμπτ να εκτελεί φάουλ με τον Δανό κίπερ των ''κόκκινων διαβόλων'' να βλέπει την μπάλα να καταλήγει λίγο έξω από το παραθυράκι του.Από εκείνο το σημείο και μετά,γύρω στο 60ο λεπτό δηλαδή η Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ έκλεισε την ΚΠΡ και την έπαιζε μονότερμα.
Ο Άλεξ Φέργκιουσον έβλεπε πως η ομάδα του πίεζε την ΚΠΡ και βάζοντας τον Ερνάντες έκανε το σχήμα όσο πιο επιθετικό μπορούσε,καθώς ήδη βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο Ρούνεϊ,Γουέλμπεκ και Φαν Πέρσι.
Το γκολ δεν άρχισε να έρθει για την ομάδα του Φέργκιουσον,καθώς κατάφερε να ισοφαρίσε με τον Έβανς.Συγκεκριμένα μετά από κεφαλιά-πάσα του Γουέλμπεκ ο Έβανς έκανε το 1-1.Η Γιουνάιντεντ δεν άργησε να πάρει και το προβάδισμα με τον Φλέτσερ να πετυχαίνει το 2-1 στο 64ο λεπτό και να αλλάζει όλο το σκηνικό.Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τον Χαβιέρ Ερνάντες στο 72' μετά από ωραία ασίστ του Άντερσον.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Λίντεγκααρντ, Ρίο Φέρντιναντ, Εβρά, Εβανς, Ραφαέλ, Ασλεϊ Γιανγκ (58' Αντερσον), Φλέτσερ, Σκόουλς (59' Ερνάντες), Φαν Πέρσι, Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ (79' Πάουελ).
ΚΠΡ: Σέζαρ, Νέλσεν, Αρμάν Τραορέ (60' Αντον Φέρντιναντ), Χιλ, Μ' Μπία, Κίρον Ντάιερ, Τάαραμπτ (73' Χόιλετ), Ντέρι, Φορλίν (84' Γκρανέρο), Σισέ, Μακί.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου