Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Βατούτιν:''Το καλύτερο μας παιχνίδι''

Ιδιαίτερα χαρούμενος παρουσιάστηκε ο Αντρέι Βατούτιν μετά την νίκη πρόκριση της ομάδας του στο Final 4 και τόνισε πως οι παίκτες δεν θα πρέπει να ξεχάσουν τι συνέβη την εβδομάδα που πέρασε.
Η ΤΣΣΚΑ πέρασε με εμφατικό τρόπο στην επόμενη φάση της Euroleague και ο Αντρέιν Βατούτιν δεν έκρυψε την ικανοποίηση του από την απόδοση των παικτών της ΤΣΣΚΑ στον πέμπτο και τελευταίο αγώνα με το τελικό 74-44 να τα λέει όλα.Αναλυτικά:
"Παίξαμε το καλύτερο παιχνίδι της σεζόν μέχρι στιγμής. Το πιο σημαντικό πράγμα πλέον είναι μην ξεχάσουμε αυτή την εβδομάδα, να μην ξεχάσουμε αυτή τη μέρα και να έχουμε σεβασμό για ό,τι πετύχαμε γιατί θα είναι χρήσιμο για εμάς στο Final-4", σχολίασε ο Βατούτιν και συνέχισε:
"Μετά τις ήττες δεν προσπαθήσαμε να κατηγορήσουμε ο ένας τον άλλο. Ήμασταν μαζί ενωμένοι και με την καλή δουλειά του τεχνικού τιμ φτάσαμε στη νίκη-πρόκριση".
Από την πλευρά του, ο Βίκτορ Κριάπα σχολίασε: "Κανείς δεν περίμενε μία εύκολη σειρά. Τα δύο πρώτα παιχνίδια έδειξαν ότι ο Παναθηναϊκός είναι πάντα έτοιμος για να παλέψει. Νικήσαμε το πρώτο στην παράταση. Οι φίλαθλοι στην Αθήνα, δεν επέτρεψαν στην ομάδα τους να παίξει με χαλαρότητα. Το πέμπτο παιχνίδι το κέρδισε η ομάδα που ήθελε περισσότερο τη νίκη. Πλέον έχουμε μπροστά μας το Final-4 όπου η κάθε λεπτομέρεια μετράει πολύ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου