Κυριακή 27 Απριλίου 2014

''Κατάπιε'' την βασίλισσα

Μπορεί να πέρασε στο Final-Four πετώντας έξω τον Ολυμπιακό ωστόσο η κούραση ήταν δεδομένη μετά από την σειρά των playoff και δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να αντισταθεί στην Βαλένθια.
Η κούραση από την σειρά με τον Ολυμπιακό ήταν δεδομένη και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να αντισταθεί στην Βαλένθια η οποία εξασφάλισε την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα επικρατώντας της Ρεάλ με 110-105 και σπάζοντας το επί 27 σερί αγώνες αήττητο της.
Η Βαλένθια επικράτησε ολοκληρωτικά της Ρεάλ και η διαφορά των πέντε πόντων δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την εικόνα του αγώνα καθώς η ''βασίλισσα'' βρέθηκε στο 35' να χάνει με 95-74!
Από εκεί και πέρα έκανε ένα γρήγορο σερί ωστόσο δεν μπόρεσε να γυρίσει το ματς παρότι έφτασε στο 108-103 αλλά μέχρι και εκεί και έτσι ήρθε η ήττα.
Η Βαλένθια έβγαλε ενέργεια στο παρκέ έπαιξε δυνατά,πήρε ριμπάουντ,είχε 7 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και μάλιστα πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ένας παλιός γνώριμος του ελληνικού πρωταθλήματος ο Ρομέϊν Σάτο με 17 πόντους.
Για τους χαμένους ο Λιούλ είχε 23 με 8 ασίστ και 6 ριμπάουντ ενώ σε χαμηλότερα επίπεδα κυμάνθηκαν Φερνάντεθ και Ροντρίγκεθ με 18 και 16 πόντους αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου