Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Ουρουγουάη στα πέναλτι

Μετά από ένα δραματικό αγώνα η Ουρουγουάη θα είναι αυτή που θα είναι αντίπαλος της Γαλλίας στον τελικό του Μουντιάλ U-20 που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο(13/7).
Μετά την πρόκριση των Γάλλων επί της Γκάνας με 2-1 ,η Ουρουγουάη εξασφάλισε το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου.Η Ουρουγουάη σε έναν δραματικό αγώνα επικράτησε με 7-6 στα πέναλτι εναντίον του Ιράκ.Η κανονική διάρκεια βρήκε τις δύο ομάδες στο 1-1.
Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι οι Λατινοαμερικάνοι πήραν την πρόκριση κυριολεκτικά στο τέλος,καθώς το Ιράκ είχε προηγηθεί με 1-0 στο 34' αλλά ο Μπουένο βρήκε την λύση για την Ουρουγουάη στο 87' πραγματοποιώντας το 1-1.
Η παράταση δεν είχε μεγάλες αλλαγές με τις δύο ομάδες να παραμένουν στο 1-1 και να οδηγούνται στα πέναλτι.
 Εκεί η Ουρουγουάη έχασε το πρώτο (απέκρουσε ο τερματοφύλακας), αλλά αμέσως αστόχησαν και οι Ιρακινοί (δοκάρι). Τα υπόλοιπα τέσσερα ήταν εύστοχα και για τις δύο ομάδες και έτσι όλα κρίθηκαν σε «μονές» εκτελέσεις.
Οι δύο πρώτες ήταν εύστοχες για αμφότερες τις ομάδες (6-6), όμως μετά την τρίτη εύστοχη εκτέλεση των Ουρουγουανών, οι Ιρακινοί αστόχησαν (ψηλά άουτ) και έτσι η Ουρουγουάη προκρίθηκε στον τελικό για δεύτερη φορά στην ιστορία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου