Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Απέκτησε Μαλγαρέχο η Λίβερπουλ!

Σε συμφωνία με τη Μπενφίκα για τον δανεισμό του αριστερού μπακ της ομάδας, Λορέντσο Μαλγαρέχο, για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς, φαίνεται να ήρθε η Λίβερπουλ, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει δημοσιογράφος της «Sunday Times», στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Ο 22χρονος θα μετακομίσει στο «Άνφιλντ», ως δανεικός από τους «αετούς», με τη Λίβερπουλ ωστόσο να έχει το δικαίωμα να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή καταθέτοντας τα 8,5 εκατομμύρια λίρες της ρήτρας του.
Με την προσθήκη αυτή, ο Μπρένταν Ρότζερς ενισχύει σε μεγάλο βαθμό την αριστερή πλευρά της ομάδας, αφού ο Παραγουανός εκτός από το αριστερό άκρο της άμυνας, μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία και στον χώρο της μεσαίας γραμμής.
Στη θέση του αριστερού μπακ, ο Ρότζερς έχει μόνο τον Χοσέ Ενρίκε, με αποτέλεσμα ο Μαλγαρέχο να αποτελέσει την εναλλακτική επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τρίτο παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση τον νεαρό, Τζακ Ρόμπινσον.
Ο Μαλγαρέχο μεταγράφηκε στη Μπενφίκα τον Ιούνιο του 2011 και μετά από ένα άκρως επιτυχημένο πέρασμα από την Πάκος Φερέιρα ως δανεικός, οι «αετοί» του έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα, πραγματοποιώντας μάλιστα 40 συμμετοχές την περυσινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις.
Πηγή:http://www.england365.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου