Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Τρελά ποσά για Μπέιλ

Η Τότεναμ ξεκαθάρισε πως ο Γκάρεθ Μπέιλ θα φύγει από την Αγγλία μόνο με μια πρόταση που θα αγγίζει το αστρονομικό ποσό των 115-120 εκατομμυρίων ευρώ...
Ένα ποσό που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του ποδοσφαίρου ακόμα και για έναν παίκτη τέτοιας κλάσης όπως ο Γκάρεθ Μπέιλ.
Το παράλογο της όλης υπόθεσης που έχει εξελιχθεί σε ένα σκληρό πόκερ είναι πως η Ρεάλ δεν παρατάει τα όπλα ανεβάζοντας την προσφορά όλο και περισσότερο.Αρχικά οι Μαδριλένοι ετοιμάζονταν να βγάλουν από τα ταμεία του το ποσό των 98.5 εκατομμυρίων ωστόσο η Τότεναμ απέρριψε χωρίς δεύτερη σκέψη αυτή τους την πρόταση ξεκαθαρίζοντας πως ο Μπέιλ θα αποχωρήσει από το Λονδίνο μόνο αν δουν τριψήφιο νούμερο να πέφτει στο τραπέζι.
Πλέον τα πράγματα έχουν πάρει διαστημικό χαρακτήρα καθώς από ο πρόεδρος της Τότεναμ φαίνεται πως δεν θα πουλήσει έτσι εύκολα τον Ουαλό άσο που ζητά από τον Φλορεντίνο Πέρεθ να βγάλει από τα ταμεία της ομάδας του 115-120 εκατομμύρια...Ένα ποσό που μοιάζει αστρονομικό για τις εποχές μας.Πάντως μέση λύση μπορεί να υπάρξει,με μια μικρότερη προσφορά χρηματική αλλά μαζί με αυτή να δοθεί και ένας παίκτης των ''Μερένχες''.
Όλα λογικά θα ξεκαθαρίσουν την επόμενη εβδομάδα όπου οι δύο ''μεγάλοι'' άντρες θα συναντηθούν για να συζητήσουν για την μεταγραφή με δημοσιεύματα από την Αγγλία να αναφέρουν ότι η Τότεναμ δεν θα κάνει πίσω και θα συνεχίσει να ζητά το παραπάνω ποσό.
Αξιοσημείωτη ήταν η συνάντηση του Μπέιλ με τον πρόεδρο των ''Σπέρς''.Ο άσος της Τότεναμ τόνισε πως θέλει πολύ να πάει και να αγωνιστεί με την Ρεάλ Μαδρίτης,ωστόσο δεν θα φτάσει στα άκρα την υπόθεση του ζητώντας γραπτώς να φύγει από την ομάδα.
Τέλος τόνισε ότι θα σεβαστεί απόλυτως τις απαιτήσεις της Τότεναμ και ότι αν τελικά δεν ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα τα δώσει όλα στην Τότεναμ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου