Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Ανακοίνωσε Αμπέιντ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωση τον δανεισμό του Μεχντί Αμπείντ από την Νιούκαστλ.

Ο 21χρονος παίκτης πέρσι που αγωνιζόταν μμτ ην φανέλα της Σεντ Τζόνσον ως δανεικός από την Νιούκαστλ.
Το τριφύλλι ήταν ξεκάθαρο πως χρειαζόταν μια αλλαγή στην μεσαία γραμμή και από ότι φαίνεται την βρήκε στον πρόσωπο του Αλγερινού άσου.
Ο παίκτης παραχωρήθηκε από τον αγγλικό σύλλογο με μορφή δανεισμού και μοιάζει μια καλή περίπτωση για το τριφύλλι καθώς εκτός από εσωτερικός μέσος μπορεί να πάρει και τον ρόλο του οργανωτή.
Πάντως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού παρά την απόκτηση του Αμπέιντ έχουν ακόμα στο μυαλό τους την υπόθεση του Πράνιτς.
Από ότι φαίνεται πάντως σημαντικός παράγοντας για την μεταγραφή ήταν ο Νίκος Νταμπίζας που για ένα διάστημα είχε αγωνιστεί με τα χρώματα του αγγλικού συλλόγου.
Αξιοσημείωτο για τον Παναθηναϊκό είναι ότι ο Αμπέιντ δεν θα πάρει θέση ξένου καθώς έχει γαλλικό διαβατήριο,αφού γεννήθηκε και μεγάλωσε εκεί.
Αυτά που ξεχωρίζουν τον Αλγερινό άσο είναι καλή του τεχνική κατάρτιση ενώ και οι σωστές μεταβιβάσεις του,και τις καλές εκτελέσεις ''στημένων'' φάσεων.
Ο νέος παίκτης του Παναθηναϊκού έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής της Λανς, από την οποία και ξεκίνησε η καριέρα του. Στην Αγγλία βρέθηκε τον Ιούλιο του 2011 και τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς έκανε την πρώτη του επίσημη συμμετοχή κόντρα στη Νότιγχαμ, για το Λιγκ Καπ, ενώ είχε σκοράρει στα φιλικά εκείνου του καλοκαιριού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε ενώ το επόμενο καλοκαίρι, σκόραρε κόντρα στον Ολυμπιακό, το τελευταίο της διαδικασίας των πέναλτι στο ματς των δυο ομάδων που έληξε 4-4 στις 28 Ιουλίου 2012!
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την Newcastle United για τον μονοετή δανεισμό του διεθνούς Αλγερινού ποδοσφαιριστή Mehdi Abeid»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου