Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Ούτε τώρα...

Ακόμα την νίκη εναντίον της συμπολίτισσας αναζητά η Ατλέτικο Μαδρίτης που έχει να πάρει την νίκη από το 1999!
Τι κι αν προηγήθηκε η Ατλέτικο η ομάδα του Μουρίνιο βρήκε την λύση και γύρισε το παιχνίδι για να πάρει την νίκη εναντίον της Ατλέτικο...Η Ρεάλ μάζεψε τα κομμάτια της από την τεσσάρα της Ντόρτμουντ και συγκεντρώθηκε στο παιχνίδι με την Ατλέτικο και πήρε τουλάχιστον μια νίκη ψυχολογίας ενόψει του παιχνιδιού με την Ντόρτμουντ που έρχεται για το Τσάμπιονς Λίγκ.
Ο Μουρίνιο είχε το μυαλό του στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ και έτσι παρέταξε την ομάδα του με αρκετές αλλαγές,και παρότι βρέθηκε η ομάδα του πίσω στο σκορ τα γκολ του Ντι Μαρία και του Χουανφράν(αυτογκολ) γύρισαν το παιχνίδι και έφεραν την διαφορά των δύο ομάδων στους έξι βαθμούς.
Με το μυαλό στον αγώνα της ερχόμενης εβδομάδας, η Ρεάλ χωρίς (Κασίγιας), Ράμος, Μαρσέλο, Κοεντράο, Αλόνσο, Οζίλ, Ιγουαΐν, Ρονάλντο άργησε να μπει στον ντέρμπι της ισπανικής πρωτεύουσας και η Ατλέτικο το εκμεταλλεύτηκε.Η Ατλέτικο σαφώς πιο συγκεντρωμένη μπήκε δυνατά στον αγώνα και μπόρεσε να πάρει προβάδισμα στο 4' με τον Φαλκάο!Μετά την εκτέλεση φάουλ και την απόκρουση του Λόπεθ ο Γκάμπι έβγαλε την ωραία σέντρα και ο Φαλκάο δεν είχε πρόβλημα για το 1-0.
Η Ρεάλ ωστόσο όσο περνούσε η ώρα άρχιζε να μπαίνει στο κλίμα του παιχνιδιού και κατάφερε στο 13ο λεπτό να κάνει το 1-1 με το αυτογκόλ του Χουάνφραν μετά την εκτέλεση φάουλ του Ντι Μαρία.
Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι ανέβηκαν,''πήραν'' τον χώρο του κέντρου και ζήτησαν το γκολ,ωστόσο η Ρεάλ έφτασε μια ανάσα από αυτό λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου με τον χαμένο τετ α τετ του Μπενζεμά που νικήθηκε από τον Κουρτουά!
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πολύ καλά για την Ατλέτικο που στο 56' έχασε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Γκάμπι να κάνει κακό τελείωμα και ένα λεπτό μετά Ραούλ Γκαρθία έστειλε την μπάλα άουτ.Στο 60' συζητήθηκε πολύ μια φάση με τον Εσιέν να μαρκάρει από πίσω τον Φαλκάο που όμως βρισκόταν σε θέση οφσάιντ!
Και εκεί που η Ατλέτικο έχασε τις ευκαιρίες η Ρεάλ έφερε το ματς τούμπα,καθώς κατάφερε με τον Ντι Μαρία μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Μπενζεμά να κάνει το 1-2.Από εκεί και πέρα το παιχνίδι δεν είχε να δώσει κάτι το πολύ σημαντικό εκτός από τα σούτ των Μοράτα,Φιλίπε Λούις και του Μπενζεμά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου