Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Με το κα-Λο

Ο Ολυμπιακός μπορεί να δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο,ωστόσο κατάφερε να πάρει την νίκη με 89-64 πατώντας το γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο με αρχηγό τον Έϊσι Λό.
Οι πρωταθλητές Ευρώπης μετά την πρώτη τους νίκη στην Ευρολίγκα εναντίον της Κάχα Λαμποράλ θέλησαν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και εναντίον του Πάοκ στην πρώτη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ.Ο Πάοκ φάνηκε πιο ανταγωνιστικός από ότι τον περίμενε ο ολυμπιακός και για ένα ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν πολύ κοντά στο σκόρ.Αξίζει να σημειωθεί ότι το ημίχρονο έκλεισε με τον ολυμπιακό να είναι μπροστά με 41-35.Στο δεύτερο ημίχρονο,ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο η ποιότητα των παικτών του ολυμπιακού φάνηκε και οι ''ερυθρόλευκοι'' με μπροστάρη τον Λό έφτασαν στην νίκη και πλέον προετοιμάζονται για να ξαναεπισκεφτούν την Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσουν την Ανατολού Εφές στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής της Ευρολίγκας.
MVP:  Ο Έισι Λο. Ο Αμερικανός γκαρντ έχασε όλα τα φιλικά προετοιμασίας των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδος και ο Γιώργος Μπαρτζώκας του έδωσε χρόνο συμμετοχής στο ματς με την Κάχα Λαμποράλ. Κάτι που έκανε καλό, όπως αποδείχτηκε στον αριστερόχειρα γκαρντ, ο οποίος κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού. Σε λιγότερο από 15 λεπτά, ο Λο είχε 17 πόντους, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ και ένα κόψιμο.
Tα δεκάλεπτα: 18-16, 41-35, 63-51, 89-64
Ολυμπιακός (Mπαρτζώκας): Χάινς  8 (7ριμπ), Λο 17 (1), Άντιτς 7, Σπανούλης 11 (1), Περπέρογλου 4, Ντόρσεϊ  3, Σλούκας 5, Μαυροειδής 5,  Γκετσεβίτσιους 5, Πρίντεζης 9, Παπανικολάου 15 (1), Μάντζαρης
Π.Α.Ο.Κ. (Μαρκόπουλος): Χάτσερ 15 (1τριπ, 5ασ), Κασελάκης, Μακ Γκραθ 9 (1), Θεοδωράκος, Τσαϊρέλης 10 (5ριμπ), Δέδας  5 (1), Μαργαρίτης 3, Παπαδόπουλος 6, Καλλές 6,  Χαριτόπουλος 10 (6ριμπ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου