Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Φαβορί ο Γιορέντε,αουτσάιντερ ο Τζέκο

Στο παζάρι για την απόκτηση σέντερ φόρ έχει μπει η Γιουβέντους και έχει στρέψει το βλέμμα της σε περιπτώσεις όπως αυτή του Γιορέντε ή του Τζέκο.
Ιταλικά μέσα θέλουν τον Φερνάντο Γιορέντε να είναι το μεγάλο φαβορί για την θέση του επιθετικού στην ομάδα της Γιουβέντους,ωστόσο ο Αντόνιο Κόντε φαίνεται να κοιτά και σοβαρά την περίπτωση του Τζέκο.                                                                                                                                                            

Ο Τζέκο με την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι
Η πρωταθλήτρια Ιταλίας κάλυψε τα κενά που είχε ωστόσο άφησε κενή μια από τις κύριες θέσεις,αυτήν του κεντρικού επιθετικού.Δεδομένου ότι η μεταγραφική περίοδος τελειώνει σε δύο εβδομάδες,ο ιταλικός σύλλογος θα κινηθεί άμεσα για την απόκτηση ενός έμπειρου φόρ και τα κύρια ονόματα που ακούγονται είναι αυτά των Τζέκο και Γιορέντε.Πάντως ο Φερνάντο Γιορέντε έχει ένα μικρό προβάδισμα μεταξύ των δύο.
Η περίπτωση του Ισπανού φόρ φαίνεται να είναι πιο εύκολη,καθώς ο παίκτης θέλει να αποχωρήσει από την Αθλέτικ Μπιλμπάο.Από την άλλη μεριά ωστόσο ο Κόντε φαίνεται να προτιμά τον Τζέκο.Πάντως μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει εξέλιξη,καθώς η Γιουβέντους πιέζεται λόγω των δύο εβδομάδων που απομένουν.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου