Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Καλάθης:"Οι Γκρίζλις αποφασίζουν"

Σε συνέντευξη που παραχώρηση ο Νίκ Καλάθης αποκάλυψε πως το μέλλον του δεν εξαρτάται από αυτό αλλά από την ομάδα του.
Όπως ανέφερε ο Έλληνας παίκτης το μέλλον του είναι αβέβαιο ακόμα και πως η ομάδα του θα αποφασίσει για το τι θα συμβεί.Μαζί με όλα τα άλλα πρόσθεσε πως έχει δεχτεί προτάσεις από μεγάλες ομάδες της Ευρώπης.
Αναλυτικά ανέφερε:
"Μόλις δεις μία μεγάλη πρόταση στο τραπέζι, θα το σκεφτείς. Πάντα το σκέφτεσαι. Τόσα πολλά χρήματα μπορούν να σου αλλάξουν τη ζωή. Παίζω το άθλημα που αγαπώ, επομένως είμαι πραγματικά ευλογημένος. Ό,τι κι αν συμβεί, θα 'μαι χαρούμενος.
"Υπάρχουν σίγουρα μεγάλες προτάσεις στην Ευρώπη. Αλλά το Μέμφις είναι ένα σπουδαίο μέρος. Απλώς εξαρτάται στο τι θα κάνουν οι Γκρίζλις. Φαντάζομαι πως είναι στο χέρι τους. Έχουν το δικαίωμα να με κρατήσουν ή όχι. Θα 'χει ενδιαφέρον να δω τι θα κάνουν. Θα δουλέψω το παιχνίδι μου και θ' αφήσω τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους.
Τώρα είμαι απλώς συγκεντρωμένος στο να δουλέψω σκληρά και να βελτιωθώ αυτό το καλοκαίρι. Κι ό,τι κι αν συμβεί, θα συμβιβαστώ. Βλέποντας και κάνοντας. Αν το Μέμφις με θέλει κι ενεργοποιήσει την οψιόν, θα παίξω. Αν με αποδεσμεύσουν, θα πάω στην Ευρώπη. Φαντάζομαι πως το μπαλάκι είναι στην πλευρά τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου