Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Και τώρα τα δύσκολα...

Ο Ολυμπιακός ήθελε πάρα πολύ την νίκη πρώτον για να πάρει τους βαθμούς και να έρθει ένα βήμα πιο κοντά στους 8 και δεύτερον για ευχαριστήσει τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο...Ωστόσο στάθηκε λίγος και δεν μπόρεσε να νικήσει.Η Μακάμπι εκμεταλλεύτηκε την κακή εμφάνιση των ερυθρολεύκων και επικράτησε με 67-73 και πλέον τους βάζει σε μεγάλους μπελάδες...
Οι Πρωταθλητές Ευρώπης έχασαν για τρίτη φορά στο Top-16 στο Σ.Ε.Φ. και πλέον αρχίζουν τα δύσκολα για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.Ο Ολυμπιακός πλέον έχει την υποχρέωση να κάνει το 2 στα 2 για να προκριθεί στα προημιτελικά του θεσμού.Από την άλλη μεριά η Μακάμπι με την σημερινή της επικράτηση επί του Ολυμπιακού(67-73) μπαίνει γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης.
Η Μακάμπι καθ'όλη την διάρκεια του αγώνα έπαιξε πολύ έξυπνα.''Υπνώτισε'' τον Ολυμπιακό για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και πήρε την νίκη.Ενδεικτικό είναι το +18 της Μακάμπι στις αρχές της 3ης περιόδου.Ο Ολυμπιακός από εκείνο το σημείο και μετά πάλεψε πολύ,μάλιστα μπόρεσε να μαζέψει την διαφορά στους 3 στο 32'.Ωστόσο σε εκείνο το σημείο ο Σμίθ με ένα πολύ σημαντικό τρίποντο έδωσε ανάσες στην ομάδα του.Ο Ολυμπιακός σήμερα άργησε να ξυπνήσει,ωστόσο και όταν ξύπνησε η τύχη δεν ήταν με το μέρος του,με τον Σμίθ να πετυχαίνει ένα φοβερό τρίποντο από τα εννέα μέτρα στο 39' κάνοντας το 62-68.Από εκείνο το σημείο και μετά η κατάσταση ήταν δύσκολο να γυρίσει και ο Ολυμπιακός έτσι ηττήθηκε με 67-73.

Αξιοσημείωτο:Σημαντικό σημείο του αγώνα είναι ότι ο πολύ καλός Χάινς,στην φετινή σεζόν,πέτυχε μόλις 4 πόντους,5 ριμπάουντ,3 κοψίματα και ένα λάθος σε 16 λεπτά συμμετοχής.


MVP: Ο Ντέβιν Σμιθ. Ο Αμερικανός φόργουορντ της Μακάμπι Τελ Αβίβ τελείωσε το παιχνίδι με 13 πόντους, δεν ήταν πρώτος σκόρερ της «ομάδας του λαού», αλλά με τα σουτ-μαχαιριές που έβαλε… σκότωσε τους Πειραιώτες.
Δεκάλεπτα: 13-21, 23-41, 49-56, 67-73

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου