Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Super....Φαλκάο

Την πήρε από το χέρι και την οδήγησε στην κατάκτηση του Europa Leaguε,και στο χθεσινό παιχνίδι με την Τσέλσι την πήρε από το χέρι και την οδήγησε στην κατάκτηση του Super Cup...Ποιός άλλος;Ο Ρανταμέλ Φαλκάο..
Ο Ρανταμέλ Φαλκάο για άλλη μια φορά έδειξε πως η φετινή χρονιά θα του ανήκει ολοκληρωτικά.Η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε το ντέρμπι να μοιάζει περίπατο.Οι Ροχιμπλάνκος διέλυσαν την πρωταθλήτρια Ευρώπης νικώντας την με 4-1.Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης σηκώνει για δεύτερη φορά το κύπελλο της ''απόλυτης'' πρωταθλήτριας Ευρώπης μετά τις Μπαρτσελόνα,Μίλαν και Λίβερπουλ.Βέβαια σε αυτόν τον θρίαμβο την Ατλέτικο την οδήγησε ο ηγέτης της και την προηγούμενη χρονιά,Ρανταμέλ Φαλκάο.
Για την Τσέλσι δεν ήταν και η καλύτερη της νύχτα,καθώς μέσα σε ένα ημίχρονο δέχτηκε τρία γκόλ από τον Κολομβιανό άσο Ρανταμέλ Φαλκάο.
Εξέλιξη αγώνα
Ο  αγώνας από πολύ νωρίς φάνηκε πως θα έχει άρωμα..Ισπανίας.Συγκεκριμένα η Ατλέτικο Μαδρίτης στο 4ο λεπτό έκανε την πρώτη της φάση με τον Φαλκάο να δέχεται την μπάλα από τον Φελίπε,με τον πρώτο να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι σουτάροντας από την μικρή περιοχή της Τσέλσι.Αυτό όμως ήταν η προειδοποίηση,καθώς το γκόλ δεν άργησε να έρθει,με τον Κολομβιανό άσο τρία λεπτά αργότερα να παίρνει την εξαιρετική κάθετη πάσα από τον Αντριάν και τον Κολομβιανό άσο να σκάβει την μπάλα πάνω από τον Τσέχ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και έτσι το ταμπλό έδειξε από νωρίς 1-0.
Ο ισπανικός σύλλογος ήταν σαφώς ανώτερος και έψαχνε διαρκώς το 2-0 το οποίο δεν άργησε να έρθει.Συγκεκριμένα το 2-0 ήρθε από τον Φαλκάο στο 19',ο οποίος με αριστερό πλασέ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Τσέχ και έμοιασε πολύ με τον γκόλ που πέτυχε ο ίδιος στον τελικό του Europa League εναντίον της Αθλέτικ Μπιλμπάο.
Οι Ροχιμπλάνκος δεν έριξαν τον ρυθμό και στο 35ο λεπτό είχαν δοκάρι με τον Αρντά Τουράν έδωσε την πάσα στον Αντριάν ο οποίος ήρθε από πίσω για να στρώσει στον Φαλκάο ο οποίος έστειλε την μπάλα στα χέρια του Τσέχ.Το τρίτο γκόλ δεν άργησε να έρθει και αυτό,καθώς στο 45ο λεπτό αφού Τουράν ζάλισε την άμυνα των μπλέ έστρωσε την μπάλα στον Κολομβιανό άσο ο οποίος έκανε το χατ-τρικ . 
Το δεύτερο ημίχρονο  δεν μπορούσε να δώσει και πολλά,καθώς η Τσέλσι δύσκολα θα γυρνούσε αυτό το σκόρ όσο και να το πάλευε.Η πρωταθλήτρια Ευρώπης πάλεψε,αλλά το γκόλ ήρθε στο 61' αλλά για τους..Ισπανούς με τον Μιράντα να κάνει το κοντινό πλασέ και να βάζει το κερασάκι στην τριόροφη τούρτα που είχε χτίσει ο Ρανταμέλ Φαλκάο.
Το γκόλ της τιμής για τους ''μπλέ'' με τον Κέιχιλ στο 75ο λεπτό.Αναλυτικά μετά από κόρνερ του Λάμπαρντ,ο Κέιχιλ κέρδισε τους αμυντικούς και έκανε το 4-1.Στο 91' παραλίγο να μπει και αυτογκόλ με τον Νταβίντ Λουίζ να κάνει προβολή σε σέντρα και να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.
Οι συνθέσεις

Τσέλσι (Ρομπέρτο Ντι Ματέο): Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κόουλ (90' Μπερτράν), Νταβίντ Λουίζ, Κέιχιλ, Ραμίρες (46' Οσκαρ), Λάμπαρντ (c), Μίκελ, Αζάρ, Μάτα (81' Στάριτζ), Τόρες.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Κουρτουά, Γκοντίν, Μιράντα, Φιλίπε Λουίς, Χουανφράν, Σουάρεθ, Κόκε (81' Ραούλ Γκαρθία), Τουράν, Γκάμπι (c), Αντριάν (56' Κριστιάν Ροδρίγες), Φαλκάο (87' Εμρέ).

Διαιτητής: Νταμίρ Σκόμινα (Σλοβενία)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου