Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Βασιλακάκης: "Όνειρο και βασικός στόχος ο τελικός Κυπέλλου"

Η  Ξάνθη φέτος είναι "μέσα" στον θεσμό του Κυπέλλου και ο παίκτης της Θοδωρής Βασιλάκης μίλησε τόσο για τον θεσμό του Κυπέλλου αλλά και για τους φετινούς στόχους που έχουν θέσει στην Ξάνθη.

Ο μέσος της Ξάνθης, Θοδωρής Βασιλακάκης, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Το 10 το κακό", μιλώντας για την εξαιρετική φετινή πορεία της ακριτικής ομάδας.
Για την πιθανότητα να φτάσει η Ξάνθη στον τελικό του Κυπέλλου: "Το ελπίζουμε και το θέλουμε πολύ. Τη σκεφτόμαστε όλοι τη διοργάνωση και είναι ο βασικός μας στόχος. Θα κοιτάξουμε τα δύο παιχνίδια των ημιτελικών, όταν έρθει η ώρα τους. Βέβαια, ο τελικός είναι το όνειρό μας, αφού είναι κάτι ξεχωριστό για κάθε παίκτη, αλλά και για την ομάδα. Ήταν το κρυφό όνειρο όλων στην Ξάνθη και αυτό το όνειρο είναι πιο κοντά από ποτέ".
Για την αντίπαλο στα ημιτελικά, τον Ηρακλή: "Τον σεβόμαστε, αλλά δε τον φοβόμαστε. Είναι ένας ιστορικός σύλλογος με παίκτες που έχουν πείρα όχι μόνο στη Football League, αλλά και σε μεγαλύτερες διοργανώσεις. Είναι δύο διαφορετικά ματς και δε μας πειράζει που το πρώτο θα γίνει στη Θεσσαλονίκη".
Για τη νίκη με τον Παναιτωλικό: "Δεν ήταν τόσο εύκολο, όσο δείχνει το σκορ, καθώς το σκορ διευρύνθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ και ο Παναιτωλικός δεν τα παράτησε. Ήταν από τα παιχνίδια που έπρεπε να κερδίσουμε, αν θέλουμε να μπούμε στα πλέι οφ. Εμείς παίξαμε καθαρά το παιχνίδι μας, ενώ είχαμε και στο μυαλό μας την ήττα με 5-2 στον πρώτο γύρο. Ήταν και θέμα εγωισμού μετά από αυτό το αποτέλεσμα και θέλαμε όχι απλά να κερδίσουμε, αλλά να διαλύσουμε τον αντίπαλο".
Για την Ξάνθη: "Μέσα στο 2015 είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Δεν είναι τυχαίο ότι από την αρχή του έτους έχουμε χάσει δύο φορές και όλες από τον Ολυμπιακό. Βέβαια, είχαμε πολλές ισοπαλίες, αλλά σε κάποια ματς ήμασταν άτυχοι, καθώς χάσαμε αρκετές ευκαιρίες και είχαμε και δοκάρια. Η ομάδα έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και σε αυτό έχει συμβάλει και ο προπονητής μας, που μας έχει… δέσει τακτικά. Το ευχαριστιόμαστε και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο".
Για την κορυφή στο πρωτάθλημα: "Δεν περίμενα να αλλάξει κάτι στην κορυφή, ότι κι αν γινόταν την Τετάρτη".

Για το Champions League: "Παρότι είμαι Λίβερπουλ, νομίζω ότι θα το πάρει η Μπαρτσελόνα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου